Dostava i jamstvo

TROŠAK DOSTAVE – POŠTARINA

Za svaku pojedinačnu narudžbu-pošiljku bez obzira na vrijednost, veličinu ili težinu kupac plaća uslugu ekspresne dostave na adresu u iznosu od 45,00 kn (pdv uračunat u cijenu).

PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA

Potvrđenom narudžbom kupac prihvaća Uvjete korištenja.

OTPREMA

Otprema se obavlja isključivo kurirskom službom GLS.
Za područje Hrvatske rok isporuke na adresu kupca je do 15 dana.
Proizvodi se šalju zapakirani u kartonske omote tako da se uobičajenom manipulacijom u poštanskom prometu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja Kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti primiti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Ako Kupac ni nakon predviđenog roka isporuke, ne primi od Prodavatelja naručenu robu ili obavijest o isporuci, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi se mogle poduzeti radnje da se pošiljka pronađe ili pošalje zamjenska.

MONTAŽA

Ukoliko nije drugačije unaprijed dogovoreno, svi proizvodi dolaze na adresu kupca u originalnom pakiranju. Neke proizvode potrebno je prije uporabe sastaviti. Proizvođač je predvidio da sastavljanje-montažu vrši kupac prema priloženim uputama i prodavatelj nema obvezu sastavljanja-montaže proizvoda.

POVRAT I REKLAMACIJE

Pravo na povrat robe i je 15 dana. Ako kupac nije zadovoljan sa naručenom robom, ili istu ne želi kupiti iz bilo kojeg razloga, mora to učiniti u roku od 15 dana. Nakon obavijesti o povlačenju mora vratiti robu u roku od 30 dana.
Roba mora biti u originalnom pakiranju, neoštećena i ne smije biti korištena. Pravilo povrata robe neće biti prihvaćeno ako roba nije u originalnom pakiranju.
Pošiljke poslane sa otkupninom neće biti prihvaćene!

Rok za reklamacije je 15 dana nakon preuzimanja robe. U slučaju da je roba vidno oštećena kupac je dužan poslati fotografije kao dokaz oštećenja, u roku od 15 dana, nakon čega će se pokrenuti postupak reklamacije. Kupac je dužan oštećenu robu vratiti u originalnom pakiranju prodavatelju.

tekst iz zakona…(U slučaju da kupljeni proizvod ima materijalni nedostatak ili se on pojavi unutar roka od 6 mjeseci od kupnje proizvoda, potrošač ima pravo na reklamaciju, prema čl.5 Zakona o zaštiti potrošača te čl.400. Zakona o obveznim odnosima, uz predočenje računa! Ukoliko su ti nedostaci vidljivi, kupac mora u roku od 8 dana obavijestiti prodavatelja o uočenom nedostatku, osim ako se radi o potrošačkim ugovorima…)

VAŽNA NAPOMENA

Trenutno je moguća isporuka isključivo na području RH !

Plaćanje proizvoda izvan Hrvatske obavlja se isključivo kreditnim karticama
(Visa, Master Card) po uputama “Account Managera”

A. B. Victoria d.o.o.
Augusta Ferrija 6, 52210 Rovinj, Hrvatska
OIB: 49393497088

info@mrsmok.com